15.03.2024 викладачів кафедри біології та екології Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка д.с-г.н. професора ОЛЕКСАНДРА ЛЮБИНСЬКОГО (Гарант ОП Екологія, другий (магістерський) рівень) та к.б.н., доцента МАКСИМА КОЗАКА (Гарант ОП Біологія, перший (бакалаврський) рівень), було запрошено представниками школи природничого напрямку і клубу імені видатного вченого мікробіолога СЕРГІЯ ВИНОГРАДСЬКОГО до участі в урочистому підписані меморандуму про співпрацю між м.Городок (Україна) та м. Брі-Конт-Робер (Франція).

Підписання договору стало можливе за сприяння Громадської спілки «Up_to_Future», що була утворена за ініціативи МИКОЛИ ГУМЕНЮКА – Голови корпорації Юрія-Фарм. Співпраця здійснюватиметься в галузях освіти, спорту, економіки, охорони здоров’я та інших.

Up_To_Future – вітчизняна неурядова організація, що була утворена у 2018 році. Пройшовши цікавий шлях розвитку та становлення, на сьогоднішній день Up To Future є акселератором стартапів, що містять software та hardware для використання у медичній сфері. На базі оновленого Краєзнавчого музею G-MUSEUM, організація реалізує власні соціальні проєкти: G-School, G-Нub та Winogradsky Club. Ці проєкти спрямовані насамперед на розвиток української талановитої молоді за напрямком природничих наук та популяризацію здобутків вітчизняних вчених, які отримали світове визнання закордоном.

Головою UP_TO_FUTURE з 2020 року є академік, профессор, доктор медичних наук АНДРІЙ ГОРБАНЬ. Керівник та координатор проєкту G-SCHOOL – КАТЕРИНА ГУМЕННА, керівник та координатор проєкту G-HUB- ОЛЬГА ПАРАСКА, керівник та координатор проєкту G-INFO – СЕРГІЙ ЩУР, керівник та координатор проєкту WINOGRADSKY CLUB – ЮЛІЯ БРАТЧИКОВА, вчитель фізики АНДРІЙ МУТИКА (випускник фізико-математичного факультету Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка.