01.03.2023 р. у К-ПНУ розпочалась наукова конференція викладачів, докторантів і аспірантів за підсумками НДР у 2022 р. В межах загальноуніверситетської конференції працює підсекція Біологія та методика її викладання. Керівник – Наталія КАЗАНІШЕНА.

У роботі нашої підсекції традиційно беруть участь науково-педагогічні працівники кафедри, які доповідають про сво досягнення перед колегами та здобувачами освіти. У доповідях висвітлюються найактуальніші питання, проблеми, які досліджувались упродовж звітного року. 

Водночас, свої напрацювання презентують аспіранти кафедри. Цьогоріч виступали аспіранти 1, 2 та 4 років навчання. Усі доповіді свідчать про те, що кожен аспірант не лише вчасно виконує завдання, визначені попередньо у співпраці із науковим керівником, але поступово робить свій вагомий вклад у розвиток біологічної науки.

До роботи конференції долучаємо і студентів бакалаврату та магістратури. Вони мають нагоду знайомитись із досягненнями своїх викладачів та обирати для себе цікаві напрями майбутніх наукових досліджень.