Упродовж лютого триває виробнича педагогічна практика у закладах освіти наших магістрантів спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини). Здобувачі освіти працюють на посадах вчителів біології та основ здоров’я. 

Це не перша педагогічна практика для наших магістрантів. Але, як доводять уроки, виховні заходи, що проводять наші студенти, – практика у закладі загальної середньої освіти – це завжди цікаво, завжди нові емоції, враження, новий досвід. А ще – це можливість перевірити та випробувати себе. 

Магістранти проводять уроки біології у 10 класах, уроки основ здоров’я – у 6-9 класах. Проводять виховні години, конкурси, екскурсії. Зокрема, проводять екскурсії до зоологічної експозиції нашого факультету.

Своїми враженнями про практику ділиться Вікторія Худик:

“Практика стала ковтком свіжого повітря, адже дала зрозуміти доцільність навчання і здобутих в університеті знань. Саме практика допомагає усвідомити правильність вибору професії. Практика – безцінний внесок у мій педагогічний досвід, адже це чудова можливість оцінити свої сили та отримати цінні рекомендації від колег.”