2 листопада відбулося дійство, що вже давно стало традицією для студентів та викладачів нашого факультету та кафедри. Другокурсники організували посвяту у студенти для першокурсників!

Звичайно, наші першокурсники-біологи вже відчули, що таке лекції, вміють готуватись до практичних та лабораторних занять, знають, де знайти розклад, аудиторії та плани занять. Але старші колеги все ж організували декілька випробовувань, щоб переконатись, що таки достойна зміна прийшла на природничо-економічний факультет. Першокурсники впевнено відповідали на суперскладні біологічні запитання, визначали за запахом фрукти, чаї, олії. І навіть змогли передбачити своє майбутнє на найближчі 5 років!!! А ще дружно виголосили клятву та пообіцяли щодня влітку клеїти гербарій та складати колекцію комах, якщо не дотримають клятви! 

Від викладачів додам, що надзвичайно приємно було чути, коли досвідчені другокурсники сказали нашим першокурсникам просту, але таку гарну фразу – “якщо будуть потрібні конспекти чи якісь консультації, – звертайтесь!!!”

Біологи, ви – найкращі!!!