Упродовж вересня-жовтня 2022 року тривав конкурс на здобуття премій Президента України для молодих вчених. За результатами трьох етапів конкурсу президія Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки запропонувала присудити 32 премії Президента України для молодих вчених 2022 року.

Серед рекомендованих наукових робіт до преміювання було обрано роботу колективу молодих вчених на тему: «Формування стійких урбоекосистем з автохтонних та алохтонних деревних рослин». Колектив авторів роботи: Порохнява Ольга Леонідівна – к. б. н., старша наукова співробітниця Національного дендрологічного парку «Софіївка» НАН України (м. Умань); Тарабун Марина Олександрівна – к. б. н., наукова співробітниця Державного дендрологічного парку «Тростянець» НАН України (м. Тростянець) та Цибуля Марина Миколаївна – провідна наукова співробітниця Національного природного парку «Мале Полісся» (м. Ізяслав). 

Марина Миколаївна Цибуля – випускниця Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка. Навчалась за спеціальністю 6.040102 Біологія. 

Марино Миколаївно, щиро вітаємо Вас та Ваших колег і з перемогою! Нехай вона стане частиною великого переліку Ваших здобутків на науковій ниві.

Щиро радіємо перемозі та науковим здобуткам нашої випускниці!