16 листопада 2021 року відбулась зустріч науково-педагогічних працівників кафедри біології та методики її викладання із роботодавцями, студентами та випускниками спеціальності 091 Біологія. 

На зустрічі були присутні керівництво та співробітники НПП “Подільські Товтри”, “Хотинський”, “Мале Полісся”, завідувач кафедри екології та біологічної освіти ХНУ Н.Г.Міронова, директор ботанічного саду ХНУ Л.П.Казімірова, випускники спеціальності М.Белінська, Н.Кратасюк, В.Величко та ін.

Під час зустрічі обговорювались ОПП “Біологія” бакалаврського та магістерського рівнів. Від стейкхолдерів надійшли цінні та кнструктивні пропозиції та зауваження, які обов’язково будуть враховані у подальшому вдосконаленні ОПП “Біологія”.

Під час зустрічі відбулось також обговорення ОНП “Біологія” третього освітньо-наукового рівня. В обговоренні взяли участь і аспіранти (В. Білівська, В. Величко), і роботодавці (директори та співробітники НПП “Подільські Товтри”, “Хотинський”, “Мале Полісся”).

Усі пропозиції були слушними, продемонстрували перспективні напрями розвитку обох освітньо-професійних та освітньо-наукової програм.