31 березня 2021 року на кафедрі біології та методики її викладання проходив науково-методичний семінар «Вакцини: їх переваги та проблеми використання». 

Перед присутніми виступила Тетяна Михайлівна Супрович, доктор сільсько-господарських наук, професор кафедри біології та методики її викладання. Її виступ був присвячений декільком актуальним проблемам. Перш за все, у спільній бесіді було обговорено питання про біологічні особливості вірусів, шляхи їх поширення. Особливу увагу викликала інформація про особливості вірусу SARS-CoV-2 (збудник COVID-19). Жваво обговорювалась тема, завжди актуальна для усіх – імунітет, фактори імунітету.

Основним питанням науково-методичного семінару було питання про сучасні вакцини проти COVID-19. Тетяна Михайлівна досить детально охарактеризувала принципи дії сучасних вакцин, їх переваги та проблеми, що виникають при застосуванні.

Тема та зміст семінару набули гострої актуальності у зв’язку із тим, що перед кожним зараз постає питання про доцільність вакцинації.