24 жовтня відбулося засідання робочої групи К-ПНУ з оновлення змісту та методики викладання освітньої компоненти «Основи наукових досліджень». Від кафедри біології та екології до засідання долучились Людмила ЛЮБІНСЬКА та Ольга ОПТАСЮК.
Діяльність робочої групи, під керівництвом проректора з наукової роботи Світлани Миронової, спрямована на інтеграцію навчального та дослідницького складників відповідно до викликів часу, пов’язаних із потребою підготовки молоді до розроблення проєктів, стартапів у різних галузях інноваційної діяльності.
Результатами роботи робочої групи має стати: – вивчення питання цільової спрямованості та ефективності викладання освітньої компоненти «Основи наукових досліджень» для бакалаврів усіх напрямів підготовки і спеціальностей університету; – визначення базових позицій щодо модернізації компоненти та приведення його у відповідність до оновлених положень про освітньо-дослідницьку діяльність К-ПНУ з перспективами наступної адаптації до освітньої програми, за якою відбувається підготовка майбутніх фахівців.