Упродовж листопада здобувачі вищої освіти спеціальності 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) проходили виробничу педагогічну практику у закладах освіти.  Практика тривала 6 тижнів, упродовж яких магістранти встигли ознайомитись із  особливостями педагогічної професії у К-П позашкільному навчально-виробнчому об’єднанні, у К-П медичному фаховому коледжі та у К-ПНУ.

Магістранти освоїли проведення гурткової роботи, працюючи керівниками гуртків у К-ППНВО, працювали на посаді вчителя біології та екології у К-П меличному фаховому коледжі, вивчали особливості роботи у ЗВО, виконуючи обов’язки асистента на кафедрі біології та методики її викладання.

Уляна ЛІСОВА поділилась своїми враженнями про практику:

Практика – це прекрасний час, щоб опанувати корисні навички, які згодяться у майбутньому! На лекційному занятті для студентів Медичного фахового коледжу я отримала задоволення від викладацької діяльності!
Заняття дистаційно – це, однозначно, не те, коли ти бачиш ці зацікавлені та допитливі очі, які готові пізнавати все нове, ти надихаєшся і мрієш стати справжнім професіоналом!!! (Уляна ЛІСОВА, 2 курс)