Хоч і відпустка офіційно триває, але науково-педагогічним працівникам  не відпочивається. Мозок потребує свіжої «наукової їжі».

5 липня 2022 року, розпочалася серія онлайн-лекцій у межах всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Третій рівень освіти в Україні: особливості підготовки наукових та науково-педагогічних кадрів у сучасних умовах війни». До заходу долучились науково-педагогічні працівники кафедри біології та методики її викладання, зокрема, Людмила Любінська – д.б.н., професор кафедри, гарант ОНП “Біологія”. 

Лектором заходу була начальник навчально-методичного відділу забезпечення якості вищої освіти Волинського національного університету імені Лесі Українки Наталія Вікторівна Балабуха. Вона виклала матеріал на тему «Організація та підготовка до акредитації ОНП за третім освітньо-науковим рівнем», надала теоретичні і практичні поради та розкрила всі особливості акредитації освітньо-наукових програм. Після лекції відбулося жваве обговорення її елементів, Наталія Вікторівна Балабуха надала ґрунтовні відповіді на всі запитання учасників заходу.

Детальніше про захід: https://cuesc.org.ua/novini/rozpochal…