20 травня 2022 року професор кафедри Людмила Любінська разом із учасниками Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти в умовах воєнних реалій» прослухала лекцію на тему: «Нормативно-правові та психолого-педагогічні засади управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти».
Спікери: Фаст Ольга Леонідівна, канд.пед. наук, доцент, проректор з науково-педагогічної роботи та міжнародної співпраці, КЗВО «Луцький педагогічний коледж» Волинської обласної ради; Семеног Олена Миколаївна, док. Пед. наук, професор, зав.кафедри української мови і літератури, Сумський ДПУ ім. А.С. Макаренка; Цюняк Оксана Петрівна, док. пед. наук, професор, професор кафедри педагогіки початкової освіти, Прикарпатський НУ ім. Василя Стефаника.
Під час лекції спікери доповнювали один одного, а учасники активно задавали і відповідали на проблемні питання. Час пройшов непомітно. Актуальність теми сприяла формуванню нових ідей і подальшого розширення співпраці внз.
20 травня 2022 року учасники Всеукраїнського науково-педагогічного підвищення кваліфікації «Управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти в умовах воєнних реалій»! прослухали лекцію на тему: «Нормативно-правові та психолого-педагогічні засади управління якістю науково-дослідницької діяльності у закладах вищої та фахової передвищої освіти».
Спікери: Фаст Ольга Леонідівна, Семеног Олена Миколаївна, Цюняк Оксана Петрівна.
Під час лекції спікери доповнювали один одного, а учасники активно задавали і відповідали на проблемні питання. Час пройшов непомітно.
Людмила ЛЮБІНСЬКА