Упродовж 24-28 січня 2022 року у рамках співпраці К-ПНУ та Управління освіти і науки Кам’янець-Подільської міської ради на базі лабораторій кафедри біології та методики її викладання здійснювалась підготовка талановитих школярів міста Кам’янця-Подільського до ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з біології.

Учні мали нагоду поглибити свої знання з ботаніки, зоології, цитології, фізіології рослин тощо. Зі школярами працювали к.б.н., ст.викладач Рубановська Наталія Василівна, к.б.н., доцент Григорчук Інна Дмитрівна, консультували д.б.н., професор Любінська Людмила Григорівна, к.б.н., доцент Матвєєв Микола Дмитрович. Найціннішою для юних біологів стала практична підготовка до олімпіади. Під керівництвом викладачів кафедри учні визначали рослин та тварин, освоїли техніку мікроскопіювання на сучасних мікроскопах, навчились власноруч виготовляти мікропрепарати та препарувати тварин та їх органи.

Щиро віримо, що незабаром наші талановиті школярі знову завітають до нас, готуючись до наступного етапу Всеукраїнської олімпіади з біології!