Колодій Валентина Анатоліївна: «20 квітня 2021 року взяла участь у засіданні методичної студії вчителів хімії та біології ЗЗСО Слобідсько-Кульчієвецької сільської ради. У онлайн режимі виступали вчителі біології та хімії. 

Побережна Т. В. доповіла про уроки біології у форматі дистанційного навчання, Марцеха О. В. поділилася досвідом впровадження технологій «PLICKERS» та використання платформи «KAHOOT» на уроках біології, Присяжнюк Т. В. ознайомила присутніх з особливостями екологічного навчання та виховання на уроках хімії, Клочковська А. Д. проінформувала присутніх про особливості «віртуальної лабораторії» на уроках хімії, Павко В. О. вказав на переваги вивчення різноманітності птахів за допомогою програми «BirdID». Всі теми викликали жваве обговорення та інтерес, оскільки навчання в умовах використання дистанційних технологій спонукає вчителів постійно освоювати нові методи та методики викладання.

Серед присутніх учителів багато було випускників К-ПНУ, але особливо приємно було зустрітися з Василем Павко та Оленкою Конською. Для цих студентів 5 років 4 місяці я була куратором і дуже рада, що вони знайшли своє місце на педагогічній ниві і вже зарекомендували себе справжніми фахівцями».