Мар’яна Турніцька: «Ось власне і відбувся захист дипломних робіт…

Ми йшли до цього моменту 5.5 років. Ніби вчора тільки переступили поріг рідного природничого, а вже зараз ми магістри. 

Навчання в університеті залишиться однією з найяскравіших сторінок у нашому житті. Ми приїхали з різних куточків і саме на природничому факультеті знайшли справжніх друзів. Ми разом вчились долати труднощі, допомагали один одному, жартували, їздили на практику, організовували заходи, ставали дорослішими і кращими. 

Все те, чого ми досягли та ким стали – завдяки прекрасним викладачам природничого. Ми щиро вдячні Вам за те, що постійно були з нами, за те, що допомагали, підтримували та завжди вірили в нас. Ви давали нам не тільки професійні навички, а й життєві поради, розвивали наші сильні сторони. Дякуємо усім Вам за прекрасні моменти!

Нам надзвичайно приємно бути частиною великої та дружньої сім’ї природничого! 

Де б ми не були, проте ці приємні спогади та рідний природничий у нашому серці назавжди!» 

Надія Андріюк: «Ну, от і все… екземенаційна сесія здана, дипломні роботи написані, готуємося до захисту магістерської роботи! Добігає кінця ще один знаковий етап нашого життя – студентські роки. Те, чого ми так прагнули, до чого цілеспрямовано йшли, виявилося ближчим, ніж очікували. Довгі 5,5 років промайнули одним днем у нашому рідному КПНУ.

Можна багато чого сказати, пригадати , але найбільше зараз хочеться промовити велике «ДЯКУЮ» нашим викладачам , які завжди стояли для нас, немов би, стіна, завжди були опорою, підтримкою та наснагою. У які б сфери не закинуло нас життя, в який би куточок земної кулі ми не потрапили , будьте певні: ми гордо пронесемо звання випускника найкращого вишу країни – Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка!   

Ми вас ❤️

За 3,41 секунду важко згадати 5,5 років життя біологів на природньому факультеті, але я спробую 😎

P.S. особисто від мене – природничий факультет назавжди залишиться в моїй душі та пам’яті, де б я не була у цьому великому світі❤️»